Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales un meci de fotbal, dar și marea finală a Europenelor de handbal fete.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

Franța - Norvegia 2 @ 1.50

Vorbim de marea finală a Campionatului European de handbal feminin din Danemarca, de la Herning, acolo unde fără îndoială se vor întâlni cele mai bune echipe de la acest turneu final. Cele două s-au mai întâlnit în 3 finale de Campionat Mondial, nordicele conducând cu scorul de 2-1. Norvegia e prima favorită a tuturor, încă de la început, multipla campioană mondială, europeană și olimpică putând recâștiga acum trofeul în fața campioanelor en-titre. Meciul va începe de la ora 19 și va fi transmis pe DigiSport, TelekomSport și LookSport.

ADVERTISING

Ianis Hagi, lăudat după un meci bun făcut pentru Rangers: Și-a câștigat locul de titular

Manchester United - Leeds, Peste 2.5 goluri @ 1.47

E un meci de mare interes azi în Premier League, între două formații ce se știu cu goluri multe marcate, două formații care într-o zi bună pot produce spectacol și pot produce un meci plăcut ochiului. Trupa lui Bielsa a revenit în Premier League după atâția ani și are un parcurs mediocru, fiind pe 14 în clasament, cu doar 17 puncte la activ. Nici United nu joacă mai strălucit, e pe 7 doar, însă la doar un punct de locurile de cupă europeană. Ultimul meci direct în EPL între cele două datează abia din 2004, un egal, 1-1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.21.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

AUR, o formațiune creată de alchimiștii digitali, a beneficiat de resurse la care niciun partid tradițional nu poate visa

Marius Șumudică, aproape de plecarea de la Gaziantep, chiar și după victoria cu Fener. Ce oferte are pe masă tehnicianul român

Jucătoarea de tenis cu cea mai bună ascensiune din 2020, declarație superbă despre Simona Halep

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇