Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri de fotbal, două derbiuri de maximă importanță ale Europei.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

Manchester United - Manchester City, Peste 2.5 goluri @ 1.67

Este marele meci și derbi al orașului Manchester, o partidă fără îndoială de mare și maximum interes, nu numai pentru fanii din acest oraș. Două echipe care în acest sezon au dezamăgit cu adevărat, fiind pe locurile 7 și 8 în EPL cu 19 și 18 puncte la activ. Mai mereu au fost meciuri cu goluri multe și spectacol între cele două formații și este de așteptat ca nici azi să nu fim dezamăgiți. În ultima directă, United a trecut acasă cu 2-0 de City, trupa lui Pep având acum 4 victorii în ultimele 5 jocuri. United are un moral diminuat după eliminarea din Champions League, după 2-3 la Leipzig, însă va continua în primăvara Europa League.

ADVERTISING
Man united vs man city 1:6 full match highlights

Real Madrid - Atletico Madrid X2 @ 1.64

După multă vreme, Atletico pornește ca favorită un derbi al orașului Madrid, disputat chiar pe Santiago Bernabeu, și mai mult, madrilenii lui Simeone sunt liderii din La Liga, cu 26 de puncte, cu 6 lungimi peste Real, care ocupă doar locul 4. Ambele s-au calificat zilele trecute în optimile UCL, ambele de pe locul 2 și în ultima etapă, după victorii cu Salzburg și Gladbach. Atletico nu a mai învins-o pe Real în La Liga de multa vreme, din 2016, tot pe Santiago, scor 1-0. Ne amintim totuși și de acel amical de anul trecut din America, câștigat de băieții lui Simeone cu 7-3!

ADVERTISING

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.74.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Încă o veste proastă primită de România la Europenele de handbal

Dinamo are patru victorii la rând în România, dar Jerry Gane nu mai crede în promisiuni: Poate doar într-un miracol să mai sperăm

Trump pierde și în Texas. Curtea Supremă a SUA respinge procesul privind invalidarea alegerilor

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇