Beșiktaș a luat decizia în privința transferului lui Alexandru Maxim

Beșiktaș a luat decizia în privința transferului lui Alexandru Maxim

Alexandru Maxim (32 de ani) a ajuns sub formă de împrumut la Beșiktaș, de la Gaziantep FK, după cutremurele devastatoare care au dus la retragerea echipei din campionatul Turciei. „Vulturii” au luat decizia în privința transferului lui Maxim înainte ca românul să debuteze.

Presa din Turcia a anunțat, duminică, faptul că Beșiktaș s-a hotărât și vrea să-l cumpere definitiv pe Alexandru Maxim. Potrivit Sporx, șefii lui Beșiktaș au luat decizia în cazul transferului definitiv al lui Maxim și vor să-l achiziționeze pe român de la Gaziantep FK.

ADVERTISING

Deși Maxim încă nu a prins vreun minut în meciurile oficiale, Beșiktaș și-ar dori deja să îl transfere definitiv pe mijlocaș. Stafful tehnic al formației din Istanbul ar fi fost impresionat de modul în care românul se prezintă la antrenamente și ar vrea să îl aibă sub comandă și în stagiunea următoare.

Alexandru Maxim s-a transferat oficial la Beșiktaș la mijlocul lui februarie 2023, imediat după ce două cutremure devastatoare au lovit Turcia și au dus la retragerea lui Gaziantep FK din acest sezon de Superligă turcă.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!