Becali, întrebat dacă Florinel Coman va pleca de la FCSB: Anunțul făcut despre mijlocaș

Becali, întrebat dacă Florinel Coman va pleca de la FCSB: Anunțul făcut despre mijlocaș

Gigi Becali a fost întrebat dacă Florinel Coman va pleca de la FCSB la Farul Constanța sub formă de împrumut.

Becali a spus că acest lucru nu se va întâmpla, chiar dacă Florinel Coman are șanse mici să mai joace în acest final de sezon.

"Nu, nu se pune problema. Încă mai am încredere în Florinel Coman, numai că acum sunt niște jocuri în care avem nevoie de mijloc puternic. Toni Petrea l-a băgat pe Dumiter deși putea să-l bage pe Florinel. A zis că are nevoie de luptă. Sunt meciuri de luptă, nu poți să joci riscant. Ai nevoie de jucători de forță, să nu dai nicio șansă", a spus Becali la Pro Arena.

ADVERTISING

Impresarul lui Coman, Giovani Becali, susține că plecarea lui Coman nu este exclusă.

"Eu cred în continuare că Florinel Coman se va pune pe picioare. Toți, în primul rând Gigi, așteaptă să-și revină. Sigur trebuie să se schimbe ceva la el în vară. Fie își revine, fie caută să meargă să joace în altă parte. E posibil chiar și împrumut! Nu pot să vorbesc eu de un transfer de la FCSB la Farul, dar o decizie clară în privința lui Florinel Coman o să se ia în circa două luni", a spus Giovani Becali.

Florinel Coman nu ar fi primul jucător trimis de FCSB la Farul pentru ca Hagi să-l repare. Și mijlocașul Dragoș Nedelcu a fost împrumutat de FCSB la Ovidiu.

ADVERTISING

Coman are un sezon de coșmar, cu un singur gol și 2 pase decisive în 18 meciuri.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!