BBC l-a desemnat pe Ianis Hagi omul meciului, iar fanii scoțieni sunt la picioarele românului: ”Dați-i titlul de cavaler!”

BBC l-a desemnat pe Ianis Hagi omul meciului, iar fanii scoțieni sunt la picioarele românului: ”Dați-i titlul de cavaler!”

Ianis Hagi a mai făcut un meci excelent în tricoul lui Rangers, un meci în care Glasgow a câștigat cu 4-0 în fața celor de la Dundee United, iar românul de 21 de ani a oferit două pase de gol.

În a șaptea rundă a campionatului scoțian, Rangers s-a distrat cu Dundee, iar Hagi a oferit pase de gol la prima și ultima reușită.

Ianis a fost titular și integralist și a fost desemnat omul meciului de către BBC la finalul partidei.

Ianis Hagi, două pase de gol remarcabile în victoria clară a lui Rangers (Video)

ADVERTISING

Fanii lui Rangers au explodat de fericire la capătul acestui meci, laudându-l enorm pe românul Hagi pe Twitter: ”Înnobilați-l! Dați-i titlul de cavaler”, scria un fan, completat imediat și de un alt suporter scoțian: ”A fost bun, a reușit două assist-uri și a fost implicat în tot jocul”.

”Hagi a demonstrat azi de ce trebuie să fie titular. Două pase de gol, excelent” și ”Superbă pasa lui Ianis” au fost alte două reacții ale fanilor scoțieni, pe rețeaua de socializare mai sus citată.

ADVERTISING

Kent, Tavernier, Roofe și Arfield au marcat cele 4 goluri ale lui Rangers, lidera din Scoția cu 19 puncte, șase peste cei de la Celtic.

D.A.

Iată și alte știri de mare interes despre Ianis Hagi și Rangers:

Ianis Hagi primește o veste excelentă la revenirea în Scoția

Avertismentul scoțienilor pentru Ianis Hagi după ce a ajuns rezervă la naționala României

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇