Bayern Munchen, optimistă privind transferul lui Harry Kane de la Tottenham

Bayern Munchen, optimistă privind transferul lui Harry Kane de la Tottenham

Clubul german de fotbal Bayern Munchen a recunoscut, public, faptul că vrea să-l achiziţioneze pe englezul Harry Kane de la Tottenham şi apreciază că sunt şanse mari ca transferul să se realizeze, informează cotidianul LEquipe.

„Din toate discuţiile noastre reiese foarte clar că decizia sa este luată de a se alătura campioanei Germaniei în această vară. Dar dacă rămâne acolo, noi îl vom lua şi Tottenham îl va ceda”, a declarat, sâmbătă, Uli Hoeness, una din figurile emblematice ale clubului şi preşedinte de onoare al grupării bavareze.

ADVERTISING

Oficialii cluburilor Tottenham Hotspur şi Bayern Munchen s-au întâlnit joi, la Londra, în vederea ajungerii la un acord în privinţa transferului atacantului englez Harry Kane la campioana Germaniei.

Conform publicaţiei germane Bild, responsabilii lui Bayern au discutat acest subiect cu preşedintele lui Tottenham, Daniel Levy, pentru a încerca să-l convingă să mai reducă din pretenţii.

Tottenham aşteaptă în continuare cel puţin 100 de milione de euro pentru a renunţa la golgheterul său, în timp ce munchenezii sunt dispuşi să plătească maximum 80 de milioane de euro, inclusiv bonusuri de performanţă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Harry Kane (29 de ani), căpitanul selecţionatei Angliei, este legat prin contract de Tottenham până în 2024. El se află şi în vizorul echipei Paris Saint-Germain, potrivit presei franceze.

Bayern Munchen, care a cucerit al unsprezecelea său titlu consecutiv în Bundesliga la finalul sezonului trecut, caută un nou atacant, după ce a încercat fără succes să găsească un înlocuitor pentru polonezul Robert Lewandowski, plecat la FC Barcelona în urmă cu un an.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!