Basarab Panduru face o declarație plină de sinceritate la adresa lui Eduard Radaslavescu

Basarab Panduru face o declarație plină de sinceritate la adresa lui Eduard Radaslavescu

Basarab Panduru a făcut o declarație plină de sinceirtate la adresa lui Eduard Radaslavescu (19 ani), mijlocașul FCSB.

Situația lui Radaslavescu la FCSB nu este una deloc ușoară, în contextul schimbării din minutul 28 al meciului cu Farul de la Ovidiu (0-1), iar Basarab Panduru i-a dat un sfat mijlocașului.

Fostul fotbalist e de părere că Radaslavescu ar trebui să ceară să revină la Farul, echipa lui Gică Hagi - unde a crescut.

FCSB l-a transferat pe Eduard Radaslavescu în vara lui 2022 cu 850.000 de euro.

ADVERTISING

"De ce să se ducă la Botoşani sau la Sibiu? Du-te la Rege, că acolo joci. Cine te bagă dintre toţi ăştia, Hermannstadt, Botoşani şi Farul? Era de dus la Botoşani? Nu ştiu dacă jucai… Te baţi cu David acolo, că are şi ăla trei goluri.

La Farul joacă şi trei, patru de U21. Poate şi David e un jucător foarte bun, ai o problemă, că el a jucat deja acolo. Şansa la FCSB s-a ivit că s-a accidentat Pantea. Deci tu ai rămas, deşi nu aveai nicio şansă. Eşti la vârsta la care trebuie să joci. Asta cu umilinţa… Nu ştiu ce să zic. Cred că un antrenor poate schimba în minutul 28. Dacă ai discutat cu el, i-ai spus ce vrei de la el…

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

E o altă problemă acum. El poate juca în dreapta? De ce nu l-ai băgat fundaş dreapta? Că e accidentat Pantea, bagă-l fundaş dreapta. Îi ceri să joace ce? Că la Tavi Popescu e aceeaşi discuţie. Eşti Mbappe să joci pe toate astea? Dacă ai calitate de numărul 10, ce să cauţi în dreapta? Eu cel mai bine îi înţeleg, că şi eu am avut probleme în cariera mea", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Eduard Radaslavescu a jucat 403 minute în 19 meciuri din toate competițiile sezonului cu FCSB, fără gol sau pasă decisivă în cont.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!