Superliga: FCSB învinge pe final Farul și mai face un pas uriaș spre titlu

Superliga: FCSB învinge pe final Farul și mai face un pas uriaș spre titlu

FCSB s-a impus la limită în deplasarea de la Farul Constanța, scor 1-0, și a mai pus o cărămidă în lupta aprigă pentru primul titlu al roș-albaștrilor după 9 ani lungi de așteptare.

Singurul gol a venit din fază fixă, Adrian Șut cu capul în minutul 82, după o centrare parcă pusă cu mâna de același fatidic Florinel Coman. A fost al 22-lea gol marcat de FCSB în acest sezon din faze fixe.

Nu a fost o partidă extrem de spectaculoasă la malul mării, deși ocaziile de gol nu au lipsit, la ambele porți, dar cele mai multe la cea a lui Târnovanu, care a trebuit să se întrebuințeze serios în câteva rânduri, mai ales la ocaziile lui Munteanu, dar și la o reluare nefericită a lui Ngezana, care putea să îi iasă un autogol splendid, chiar înainte să iasă de pe teren, accidentat, înlocuit cu Dawa, în partea secundă.

GOOL FCSB. Roş-albaştrii, aproape de o victorie mare cu Farul

Amintim revenirea pe teren a lui Vlad Chiricheș, revenit pe teren după 7 luni de așteptare, un căpitan roș-albastru cu o prestație solidă azi, deosebit de vigilent și atent în defensivă.

ADVERTISING

A fost și un meci nervos, cu multă tensiune și cu multe cartonașe galbene, arbitrul Bîrsan îngălbenind aproape jumătate din cei 22 de actori principali ai serii de pe scena din Dobrogea, cu șase galbene pentru FCSB, 4 pentru gazdele de la Farul.

FCSB se duce la 7 puncte peste Craiova și la 10 lungimi deasupra lui Rapid și CFR Cluj, iar acum urmează un meci care poate liniști apele la vârful clasamentului, meciul de acasă cu Universitatea Craiova, duminica viitoare, pe Arena Națională.

Echipele de start:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Farul: Buzbuchi – Mihai Popescu, Larie, Gustavo Henrique, Dussaut – Ganea, Queiros, Grameni – Deaconu, Munteanu, Cojocaru. Rezerve: Mușat, Boli, Kiki, Dănuleasa, Grosu, Nedelcu, Casap, Budescu, N. Popescu, Stoian, Rivaldinho, Grigoryan. Antrenor: Gică Hagi.

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Radaslavescu, Băluță, Coman. Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruț, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Antwi, M. Toma, Alhassan, D. Popa. Antrenor: Elias Charalambous.

ADVERTISING

Arbitru: Marcel Bîrsan.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!