Ofertă de nerefuzat primită de FCSB pe numele lui Florinel Coman

Ofertă de nerefuzat primită de FCSB pe numele lui Florinel Coman

FCSB se poate despărți foarte curând de superstarul său Florinel Coman, cel mai în formă jucător din Superliga.

Jucătorul român de națională, cel care a și evoluat în recenta partidă cu Irlanda de Nord, meci amical terminat cu scorul de 1-1 pe Arena Națională, a primit o ofertă colosală şi poate pleca în vară de la echipa lui Gigi Becali. E vorba de o ofertă din țările arabe, din Qatar mai exact, de la gruparea Al-Duhail. În acel campionat mai evoluează și un alt român, atacantul Denis Alibec.

Cei de la Duhail insistă foarte mult pentru mijlocașul de 25 de ani și sunt dispuși să achite clauza de reziliere de 5 milioane de euro: ”Coman, înțeleg că e foarte aproape de un transfer în Qatar. Al-Duhail este echipa, oferta e pe masă, 5 milioane de euro. Salariu de două milioane de euro pe an pentru el. Există această ofertă, pe care eu, unul, nu cred că o mai ratează. Are o vârstă”, a anunţat jurnalistul Decebal Rădulescu la televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

Coman a bifat în acest sezon de Liga 1 14 goluri și opt pase de gol, în toate competițiile cifrele crescând la 16 goluri și 9 assist-uri în 32 de partide.

Alături de Olaru, Coman e cel mai în formă fotbalist din campionatul românesc, urmând să fie, extrem de probabil, în lotul pentru EURO 2024.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!