Basarab Panduru a dat dispărut un titular de la FCSB: "A jucat?"

Basarab Panduru a dat dispărut un titular de la FCSB: "A jucat?"

Fostul mare fotbalist Basarab Panduru a dat dispărut un titular de la FCSB din confruntarea cu Chindia.

Panduru a afirmat că nu l-a văzut deloc pe atacantul Bogdan Rusu, adus recent de la CS Mioveni.

”M-au surprins cele două goluri marcate de Chindia, nu mă aşteptam, mai ales că rămăseseră în 10 oameni, pe degajările portarului vin golurile, cred că e de vină şi Târnovanu la golul la colţul scurt. Nu e întâmplător că Tamm dă goluri, mereu aşteaptă mingea, se uită de unde vine, bagă capul în minge, vrea să dea cu capul şi e 3-2. După care e ratarea fenomenală, magnifică a lui Olaru. Bogdan Rusu a jucat?”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISING

De asemenea, consilierul federal Andrei Vochin a analizat și el partida de pe Arena Nationala.

”Meciul e marcat de eliminarea din minutul 6, dacă se juca 11 la 11, la ce erori a făcut FCSB în prima repriză, era mult mai greu de întors scorul. Un scor de 2-0 e greu de întors la 11 contra 11. Nu prea l-am văzut pe Rusu în seara asta, dar e explicabil, e al treilea meci la rând pentru el. E primul meci slab la FCSB, după ce a jucat două meciuri bune”, a punctat Andrei Vochin.

Amintim că FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 3-2, după un meci intens. Gazdele au rămas în zece oameni din minutul 7, după eliminarea lui Neguț.

ADVERTISING

Totuși, Chindia a condus cu 2-0 la pauză din reușitele lui Doru Popadiuc și Daniel Popa.

În partea secundă, FCSB a întors rezultatul prin golurile lui Cordea (2) și Joonas Tamm.

Pentru FCSB urmează meciul de joi de acasă cu Viking din Conference League și confruntarea din Superliga cu FC Botoșani.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!