Tensiuni la FCSB: Dică anunță că a făcut ravagii în vestiar

Tensiuni la FCSB: Dică anunță că a făcut ravagii în vestiar

FCSB a învins-o pe Chindia cu 3-2, însă tensiunile au fost prezente în vestiar.

Antrenorul Nicolae Dică a declarat că a făcut ravagii în vestiar la pauză, nemulțumit de jocul fundașilor centrali.

”O primă repriză foarte slabă. Nu am trăit nici ca jucător, nici ca antrenor o repriză așa slabă, echipa adversă să fie în 10 oameni și să primim două goluri, pe niște greșeli imense. E inacceptabil pentru mine să luăm două goluri din două degajări de portar. În schimb, în repriza a doua am avut o reacție bună, am dat trei goluri, dar iar am făcut o eroare din degajare de portar și era să primim gol. Nu accept așa ceva, nu trebuie să se întâmple așa ceva. Avem fundași de peste 1.90, trebuie să dea cu capul. O să le dau la antrenamente să lucreze doar lovituri de cap.

ADVERTISING

Mă bucur că la pauză am reușit să-i fac să înțeleagă că puteam câștiga jocul. Au fost ravagii în vestiar. Au fost lucruri făcute pentru a-i trezi. Le-am spus că e important pentru mine ca jucătorii care intră de pe bancă trebuie să fie concentrați să ne ajute să câștigăm jocul. Mă bucur că cei care au intrat de pe bancă au făcut-o bine. Avem nevoie nu doar de doi fundași centrali, ci de toți, de-asta am rotit, că nu știi când ai nevoie. Au fost greșeli colective, n-am câștigat duelul din degajare de portar, n-am luat mingea a doua, n-am blocat jucătorul care a marcat. E minge din șase metri, ai timp să te așezi și să câștigi duelul, nu cer foarte mult”, a declarat Nicolae Dică, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 3-2, după un meci intens. Gazdele au rămas în zece oameni din minutul 7, după eliminarea lui Neguț.

Totuși, Chindia a condus cu 2-0 la pauză din reușitele lui Doru Popadiuc și Daniel Popa.

În partea secundă, FCSB a întors rezultatul prin golurile lui Cordea (2) și Joonas Tamm.

Pentru FCSB urmează meciul de joi de acasă cu Viking din Conference League și confruntarea din Superliga cu FC Botoșani.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!