Barajul pentru EURO 2024: România a aflat finala play-off-ului B

Barajul pentru EURO 2024: România a aflat finala play-off-ului B

România a aflat între cine se va disputa finala play-off-ului B pentru EURO 2024, în care va fi stabilită ultima echipă din grupa noastră.

Confruntarea pentru EURO 2024 le va pune față în față pe Ucraina și Islanda.

Ucraina a câștigat în deplasare cu Bosnia și Herțegovina, scor 2-1. Bosnia a deschis scorul în minutul 57 după autogolul lui Matvienko.

Ucrainenii au făcut un meci slab, dar și-au revenit cumva pe final și au întors rezultatul. Iaremciuk a marcat în minutul 85, iar Dovbîk a făcut 2-1 cu capul trei minute mai târziu.

ADVERTISING

În celălalt meci de pe această rută, Islanda s-a impus cu 4-1 în deplasarea cu Israel de la Budapesta.

Zahavi a deschis scorul pentru Israel, dar oaspeții au întors rezultatul prin reușitele lui Gudmundsson (39, 83 și 87), Traustason (42)).

Finala play-off-ului va avea loc pe 26 martie, de la ora 21:45, în direct pe SpotMedia.ro.

România va debuta la EURO 2024 cu învingătoarea, pe 17 iunie de la ora 16:00, la München.

Pe ruta A, finala se va disputa între Țara Galilor și Polonia. Țara Galilor a învins Finlanda cu 4-1, iar Polonia a trecut cu 5-1 de Estonia. Învingătoarea va juca în grupa D, cu Olanda, Austria și Franța.

ADVERTISING

Pe rută C, Georgia și Grecia vor lupta pentru ultimul loc la EURO 2024. Georgia a trecut cu 2-0 de Luxemburg, iar Grecia a învins Kazahstan cu 5-1. Câștigătoarea va ajunge în grupa F, cu Turcia, Portugalia și Cehia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇