Avem echipele de start la partida Norvegia - România, din Liga Națiunilor. Rădoi face șapte schimbări în formula de joc

Avem echipele de start la partida Norvegia - România, din Liga Națiunilor. Rădoi face șapte schimbări în formula de joc

Cei doi selecționeri, Mirel Rădoi și Lars Lagerback și-au anunțat cele două formule de start pentru meciul de la ora 19 din etapa cu numărul 3 a Ligii Națiunilor, ediția 2020.

Așa cum era de așteptat să se întâmple, Rădoi a făcut multe schimbări față de formula din meciul pierdut joi în Islanda, în barajul de calificare la EURO 2021, scor 1-2.

Cosmin Contra, atac voalat la actualul selecționer Mirel Rădoi: O muncă de doi ani și jumătate care s-a dus pe apa sâmbetei

Au apărut ca titulari Ianis Hagi și George Pușcaș în atac, Alin Toșca în defensivă, iar în linia mediană îi regăsim pe Alex Cicâldău și Răzvan Marin.

ADVERTISING

Sunt șapte schimbări în primul 11, inclusiv scoaterea lui Camora, care a greșit la golul 2 al Islandei, iar în locul său a intrat varianta originală, Bancu, cea din meciul cu Austria de fapt.

Dar iată mai jos care sunt cele două echipe de start:

Norvegia: Jarstein - Elabdellaoui, Strandberg, Ajer, Meling - Normann, Berge - Odegaard, Elyounoussi, Haaland, Sorloth. Selecționer: Lars Lagerback.

România: 12. Tătărușanu-cpt. – 6. Manea, 15. Burcă, 3. Toșca, 11. Bancu – 8. Cicâldău, 2. Crețu, 18. Marin – 14. Hagi, 9. Pușcaș, 19. Iancu. Selecționer: Mirel Rădoi.

ADVERTISING

Arbitru: Ivan Kruzliak (Slovacia).

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Revenire spectaculoasă în Liga 1 pentru Mihai Costea

Leo Messi a fost desemnat cel mai bun jucător din istoria La Liga. Surprinde clasarea lui Cristiano Ronaldo


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!