Atacantul dorit cu ardoare de FCSB revine în România și se va lupta la play-off

Atacantul dorit cu ardoare de FCSB revine în România și se va lupta la play-off

Una dintre pretendentele acestui sezon la accderea în play-off face un transfer mai mult decât interesant.

E vorba de o repatriere pentru a fi mai exacți, un atacant care se întoarce în Liga 1, după ce în trecut a fost dorit cu ardoare și de către cei de la FCSB. Sunt circa șapte echipe care se luptă pentru ultimele două locuri de play-off, 5 și 6, așadar lupta va fi una aprigă în ultimele șapte etape de sezon regular rămase.

Universitatea Cluj, formația de pe malul Someșului, e la doar un punct în spatele Farului și a lui Sepsi, formații care au ambele 30 de puncte. Șepcile Roșii vor să se întărească în această pauză competițională, pentru a trage tare la top 6.

ADVERTISING

Iar prima mutare a fost făcută în ultimele 24 de ore, când U Cluj a adus deja un fundaș central brazilian, Thalisson Kelven. Însă marea surpriză este repatrierea lui Mamadou Thiam, fostul atacant senegalez, plecat între timp la o formație din Kuwait, scrie Fanatik.

Atacantul a impresionat prin golurile sale sezonul trecut, intrând în atenția lui Gigi Becali, care însă a refuzat să plătească suma cerută de clujeni, 500.000 de euro.

Fotbalistul care a înscris de 11 ori în 33 de meciuri pentru U Cluj, nu s-a adaptat în Kuweit și a fost de acord să se întoarcă în România.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mamadou Thiam va reveni la Cluj-Napoca sub formă de împrumut, până în vară, iar U Cluj va suporta doar o parte din salariul său.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!