Decizie radicală luată la FCSB de către conducere, în plin mercato de iarnă

Decizie radicală luată la FCSB de către conducere, în plin mercato de iarnă

Conducerea celor de la FCSB a luat o decizie interesantă, deși perioada de transferuri din această iarnă de abia a început.

După aducerea a doi jucători, e vorba de Luis Phelipe de la Poli Iași și Baba Alhassan de la AFC Sibiu, Gigi Becali, patronul FCSB, și-a făcut planurile pentru startul noului an.

Acesta a declarat sâmbătă că clubul său nu va mai transfera niciun jucător în această iarnă, urmând să vadă dacă echipa dă randament așa, FCSB oricum fiind lider cu 8 puncte peste ocupanta locului 2 din Superliga, CFR Cluj.

ADVERTISING

„Prima dată o să joc ce am. Am zis că iau trei, am luat doi. Voi juca în ianuarie primele meciuri cu ăștia așa și o să fac rotații.

Vor fi Băluță sau Luis Phelipe atacanți. Vedem. Sau poate Tavi Popescu va fi atacant. O să vedem care e formula cea mai bună. Nu merge formula bine, atunci poate iau un atacant. Dar poate ține formula așa. Până rămâne crema îi dau afară. Iau, dau, iau, dau. Până ajung direct în Champions League. Știi când le voi închide eu gurile la toți? Numai atunci la anul când vom fi în grupele Champions League”, a spus Gigi Becali pentru cotidianul Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipa roș-albastră va pleca în cantonament pe 8 ianuarie, urmând să revină în țară pe 21. Chiar înainte de primul meci oficial din 2024, cu UTA Arad. 

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!