FCSB, decizie de ultimă oră în privința lui Vlad Chiricheș

FCSB, decizie de ultimă oră în privința lui Vlad Chiricheș

Gruparea celor de la FCSB, lidera României la finalul acestui an 2023, a luat o decizie definitivă în ce îl privește pe fundașul central Vlad Chiricheș, accidentat sever de mai multe luni.

Patronul roș-albaștrilor, omul de afaceri Gigi Becali a fost de acord ca fundașul central, fost jucător la Napoli sau Tottenham să meargă alături de echipă în cantonamentul din Antalya, acolo unde bucureștenii vor pleca pe 8 ianuarie, după cum scrie cotidianul Fanatik.

Chiar dacă Chiricheș încă nu poate evolua pe teren, s-a luat această decizie, având în vedere liderul din vestiar care poate fi veteranul de 33 de ani. El se va antrena separat de coechipierii săi, iar speranța lui Vlad este că s-ar putea întoarce pe gazon măcar în meciurile din play-off.

ADVERTISING

În plus, gândurile sale se îndreaptă și către o posibilă convocare la EURO 2024, acolo unde naționala noastră s-a calificat en fanfare și are o grupă cu Belgia, Slovacia și învingătoarea barajului B din Nations League.

“A fost antrenat în toate cluburile mari, ştie fotbal. El ia 5000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui. Nu vrea să se lase. Vrea să mai încerce. Să îi ajute Dumnezeu. Dar are un caracter frumos că putea să spună că are contract şi la revedere”, declarase Gigi Becali la emisiunea Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Accidentarea lui Chiricheș a venit în meciul pierdut de FCSB la UTA Arad, scor 1-2, pe 28 august anul curent.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!