Ashleigh Barty a menționat-o pe Simona Halep în mesajul ei de retragere

Ashleigh Barty a menționat-o pe Simona Halep în mesajul ei de retragere

Ashleigh Barty anunță că nu se va rupe complet de tenis, după ce săptămâna aceasta s-a retras din circuitul WTA la doar 25 de ani.

Tenismena din Australia spune că va continua să se uite la tenis, în special la meciurile Simonei Halep, pe care o numește una dintre favoritele ei.

"Voi verifica să văd cum se descurcă favoritele mele din turneu, de la Simona Halep și Petra Kvitova până la toate australiencele cu care am iubit să joc de-a lungul timpului", se arată într-un articol scris de Ash Barty pentru CODE.

ADVERTISING

De asemenea, Barty, retrasă de pe primul loc în clasamentul WTA, spune că o revenire în circuit este posibilă, dar că în acest moment nu se gândește la așa ceva.

"Anunțul meu de retragere poate a venit ca un șoc pentru unii, dar este ceva la care mă gândeam într-o oarecare măsură de câteva luni și acum simt că este momentul potrivit", a precizat australianca.

"Ușa carierei mele în tenis este închisă pentru moment, și ferm… Dar nu dețin cheia lacătului și cine știe ce ne rezervă viitorul. Dar înainte să existe cineva care să se grăbească să cumpere bilete la Australian Open 2023, în speranța că m-aș putea întoarce să-mi apăr titlul, nu vă grăbiți", a conchis Ashleigh Barty.

ADVERTISING

Ashleigh Barty a câștigat 15 turnee în carieră, dintre care trei Grand Slam-uri, și a ocupat timp de 121 de săptămâni prima poziție în ierarhia WTA.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!