Aryna Sabalenka salvează patru mingi de meci și supraviețuiește la Indian Wells după un meci nebun (Video)

Aryna Sabalenka salvează patru mingi de meci și supraviețuiește la Indian Wells după un meci nebun (Video)

Tenismena bielorusă Aryna Sabalenka, proaspăt campioană la Australian Open, a avut un meci infernal în prima sa partidă disputată la Indian Wells, în turul II al Mastersului de 1000 de puncte din California.

Locul 2 mondial WTA, Sabalenka a avut un meci foarte greu în fața lui Peyton Stearns din Statele Unite, locul 64 în ierarhia mondială. Scorul a fost 6-7(2), 6-2, 7- 6(6), o victorie muncită, obținută ca durată în 2 ore și 53 de minute.

Mai mult, bielorusa a fost nevoită să salveze 4 mingi de meci, la 5-4 în decisiv pentru americană și 40-0. Totul s-a încheiat într-un tiebreak decisiv nebun, în care și Stearns a salvat mingi de partidă. Sabalenka a încheiat meciul cu 40 de mingi câștigătoare.

Finalistă la Indian Wells anul trecut, Sabalenka o va înfrunta pe campioana US Open 2021, Emma Răducanu, în turul al treilea, sportiva britanică cu origini românești.

ADVERTISING

Tot în această noapte, Sorana Cîrstea pierdea cu Sloane Stephens, scor 0-6, 5-7.

De asemenea, alte două mari surprize au avut loc la Indian Wells, eliminările lui Jessica Pegula și Victoria Azarenka. Pegula, 5 WTA, a pierdut cu rusoaica Anna Blinkova, iar fosta campioană de la Australian Open a cedat în fața lui Caroline Dolehide din SUA.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!