Aryna Sabalenka, favorita numărul 1 la Indian Wells, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus

Aryna Sabalenka, favorita numărul 1 la Indian Wells, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus

Lovitură pentru turneul Masters 1000 de la Indian Wells după ce favorita numărul 1 Aryna Sabalenka e nevoită să declare forfait, întrucât a fost infectată cu noul coronavirus.

Locul 2 WTA la 23 de ani nu poate participa deci la această competiție importantă din SUA. Jucătoarea bielorusă a anunțat pe contul său personal de Twitter că a fost depistată cu COVID-19.

La această mare competiție americană nu vor participa de asemenea nici Ashleigh Barty (25 de ani, 1 WTA), nici Naomi Osaka (23 de ani, 7 WTA) și nici Serena Williams (40 de ani, 40 WTA).

„Din păcate, am fost testată pozitiv cu COVID-19 la Indian Wells și nu voi putea concura. Am început perioada de izolare și voi sta în carantină până când voi primi acceptul doctorilor și al oficialităților”, a postat duminică Sabalenka.

ADVERTISING

Interesant este că în martie 2021 spotiva din estul Europei spunea că nu se va vaccina împotriva COVID-19 întrucât nu are încredere în vaccinul sau vaccinurile apărute pe piață: ”Trebuie să vorbesc cu doctorii mei pentru a vedea care e mai bun pentru mine. Au produs foarte repede vaccinul și nu a fost destul timp pentru a fi testat și a vedea ce se întâmplă. Nu cred că a fost suficient timp pentru a produce unul bun”, puncta Aryna.

La turneul de la Indian Wells va participa din 6 octombrie și Simona Halep, care de luni va coborî până pe locul 17 mondial WTA.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

România a fost învinsă dramatic de Germania în finala Campionatului European de tenis de masă

Rennes învinge surprinzător trupa de superstaruri a lui PSG, cu Messi, Mbappe și Neymar pe teren

Managerul spitalului „Victor Babeș” din Timișoara: Cred că trebuie cerut ajutor extern, țările din jur pot prelua pacienți pentru ATI

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!