Anunțul făcut de Gică Hagi, după oferta clară făcută de FCSB pentru Denis Alibec

Anunțul făcut de Gică Hagi, după oferta clară făcută de FCSB pentru Denis Alibec

Gică Hagi afirmă că îl dorește și el la Farul pe Denis Alibec, așa cum o face și Gigi Becali pentru noua campioană FCSB, echipă unde de altfel a mai activat atacantul român de 33 de ani.

Denis Alibec (33 de ani) va pleca zilele viitoare din Qatar, după ce a retrogradat cu Muaither SC, iar în perioada următoare Alibec va reveni în țară, unde FCSB i-a propus să se antreneze cu echipa la Berceni și chiar să semneze un contract.

La final partidei cu CFR Cluj, scor 0-1, patronul FCSB Gigi Becali a declarat că a discutat cu Alibec și i-a propus un salariu lunar de 20.000 de euro. Totuși, planurile lui Alibec par altele. El se va antrena cu Farul până la reunirea naționalei pentru EURO 2024. Dar Hagi spune că este greu din punct de vedere financiar să îl și țină pe Denis: ”Alibec își decide viitorul lui, nu decidem noi. Nu avem noi banii cei mai mulți, avem limite. E greu să concurezi cu cei mai buni din România. Nu uitați, avem cea mai bună academia, mulți copii. Avem de unde să alegem jucători. La anul veți vedea mulți dintre ei. E un jucător de-ai casei, e născut aici, dar totul se rezumă la bani. Asta e realitatea. Toți au nevoie de bani. Și Farul are nevoie dacă vrea să facă performanță, altfel e greu să te ții de ceilalți”, a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISING

La Farul, Alibec a avut un salariu de 7000 de euro lunar. Gică Hagi are însă un atu, promisiunea făcută de Denis atât lui, cât și suporterilor că în Superligă nu va mai juca decât pentru Farul.

Alibec a evoluat 8 luni în Qatar, unde a încasat suma de 800.000 de dolari.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!