Anunț important făcut de patronul lui Parma, acolo unde evoluează românii Man și Mihăilă

Anunț important făcut de patronul lui Parma, acolo unde evoluează românii Man și Mihăilă

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt legitimați la AC Parma și vor începe în curând un nou sezon în Serie B, pentru al doilea an consecutiv.

Kyle Krause, patronul echipei Parma, anunță că obiectivul pentru următoarea stagiune este clar promovarea. După un loc 12 dezamăgitor sezonul trecut, Krause va lua masuri și spune că nu acceptă decât un singur deznodământ la final, promovarea.

„Scopul este revenirea în Serie A, promovare cât mai curând posibil. Sunt dispus să iau decizii pe termen scurt pentru a aduce Parma și fanii săi înapoi acolo unde merită. Peste cinci ani o văd pe Parma în Serie A și nu pentru a lupta la retrogradare. Și din nou, într-o perspectivă de cinci ani, intenția este de a produce trei jucători care să poată trece la prima echipă de la Primavera. Evident, trei jucători pe an.

ADVERTISING

Văd o echipă mai tânără, dar nu formată doar din tineri, ci formată din talente din toată Europa, fără a neglija Italia. Știți că sunt un fan al fotbalului italian, am fost întotdeauna un susțînător al echipei naționale, așa că vor fi mulți italieni în echipă, mereu cu scopul de a identifica cele mai bune talente. Sper să avem un nou stadion, un nou centru sportiv, care să ne poată beneficia pentru fotbalul masculin și feminin. Sunt ferm convins că în cinci ani ne vom putea bucura de toate aceste avantaje”, a declarat americanul pentru portalul Parma Live.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mihăilă a ajuns la Parma în 2020 pentru 8 milioane de euro, iar Man a fost adus de la FCSB în 2021 pentru suma de 11,7 milioane. Pentru italieni, Man a bifat 41 de partide, şi a marcat 5 goluri.

Sezonul trecut, Parma a avut cel mai scump lot din Serie B.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!