Antrenorul Simonei Halep vine cu ultimele noutăți despre starea medicală a campioanei, infectată cu noul coronavirus

Antrenorul Simonei Halep vine cu ultimele noutăți despre starea medicală a campioanei, infectată cu noul coronavirus

Simona Halep a fost depistată și ea pozitiv cu noul coronavirus, făcând sâmbătă un anunț oficial pe pagina sa de Twitter. Duminică, antrenorul său din România a făcut câteva dezvăluiri legate de starea medicală a sportivei noastre.

Artemon Apostu-Efremov a oferit detalii despre starea de sănătate a sportivei noastre. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a dat asigurări că se simte bine, că are o formă ușoară de boală și că speră să se facă bine cât mai curând.

"Salutare, tuturor, vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv cu coronavirus. Acum mă aflu în autoizolare la domiciliu și mă recuperez bine după simptome ușoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună", a declarat Simona Halep pe contul personal de Twitter.

ADVERTISING

Simona Halep are coronavirus. Cum se simte sportiva noastră

Efremov a vorbit în direct la o televiziune de sport, povestind faptul că a fost surprins că românca a fost depistată pozitiv, având în vedere strictețea cu care s-a raportat la regulile de protecție și igienă.

Simona Halep vs Iga Swiatek - Round 4 Highlights I Roland-Garros 2020

"Simona e în regulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta", puncta Efremov pentru televiziunea DigiSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Efremov a povestit faptul că Simona a trecut prin peste 20 de testări COVID, la turneele unde a participat în acest ciudat an 2020:

"Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata. Eu cred că am fost testat de 10-11 ori, poate chiar mai mult, plus testele făcute înainte să plecăm, care sunt obligatorii. WTA a impus acest standard ca atunci când ajungi la turneu să ai un test făcut cu 48-72 de ore înainte. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea".

Continuarea declarației lui Efremov făcută tot pentru televiziunea DigiSport.
ADVERTISING

 Simona Halep este așteptată să revină pe teren în luna ianuarie, în Australia. La Roland Garros ea a fost eliminată în optimi de viitoarea campioană, poloneza Iga Swiatek.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ce scrie presa internațională după ce Simona Halep a fost testată pozitiv cu coronavirus

Topul surprinzător în care Simona Halep a fost inclusă de WTA

De la Anghel Saligny la Laurențiu Baranga și Nicolae Ivășchescu. E vreun banc? Nu, oameni buni, asta e viața noastră

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!