Antrenorul lui Genoa vorbește și el despre plecarea iminentă a lui Radu Drăgușin

Antrenorul lui Genoa vorbește și el despre plecarea iminentă a lui Radu Drăgușin

Genoa și Inter Milano au terminat la egalitate, scor 1-1 vineri seara în runda curentă de Serie A, iar numele lui Radu Drăgușin este din nou pe buzele tuturor, după un gol superb marcat.

Românul a semnat golul egalizator al grifonilor, în minutul 45 plus 7, după o splendidă lovitură de cap, la capătul unui corner. După partidă, antrenorul gazdelor, fostul mare vârf de la Milan, Alberto Gilardino l-a lăudat pe Drăgușin: „În această seară am avut aproape toată echipa de anul trecut. Ducem mai departe atât o idee tehnică, cât și una tactică, și sper să menținem aceste principii. Este o lună specială, pentru că începe perioada de mercato. Dorința noastră este să nu perturbăm echipa: cineva poate pleca, dar cine rămâne trebuie să fie dedicat proiectului. Sper să nu ni-l ia. Nu vreau să plece nimeni, clubul să facă un sacrificiu. Totuși, în același timp, pot înțelege dacă Genoa va lua o altă decizie”, a punctat antrenorul italian.

ADVERTISING

În altă ordine de idei, presa din Peninsulă, prin publicația Il Secolo XIX, scrie că Drăgușin va prelungi contractul cu Genoa în următoarele zile. Chiar fundașul român a părut să confirme vineri seara după jocul cu Inter: „Trebuie să vedem, dar vom ajunge la un acord”.

Radu Dragusin | The Dragon of Genoa | Tackles, Goals & Defensive Skills | GENOA CFC | 2022/2023

Fundașul central de 21 de ani a primit și un cartonaș galben în meciul cu Inter, dar per total a fost ales cel mai bun jucător de pe teren.

1.620 de minute a jucat Radu Drăgușin la Genoa în acest sezon de Serie A.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!