Antrenorul Igăi Swiatek anunță că a primit o ofertă astronomică: "Era irezistibilă"

Antrenorul Igăi Swiatek anunță că a primit o ofertă astronomică: "Era irezistibilă"

Antrenorul Igăi Swiatek, Piotr Sierzputowski, a anunțat că a primit o „ofertă astronomică” după ce a câștigat alături de jucătoarea poloneză titlul de la Roland Garros.

Sierzputowski susține că a fost contactat de un om de afaceri foarte bogat, care i-a propus să pregătească o jucătoare aflată în afara top 200 WTA. Totuși, Sierzputowski a refuzat propunerea.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Am avut oferte, unele chiar ridicole. Mi s-au oferit sume absurde de bani. Puteam câștiga mai mult decât antrenorul naționalei de fotbal a Poloniei! Erau oferte din partea unor oameni bogați care aveau fete aflate departe de top-ul WTA. Oferta a fost cu adevărat irezistibilă. Am refuzat însă deoarece cred în ceea ce fac. Nu m-am gândit niciodată la bani", a spus Sierzputowski pentru Sport.pl.

Sierzputowski a ajuns însă la finalul contractului cu Iga, dar spune că nu se va desparți de ea.

"În perioada următoare ne vom așeza la masă și vom discuta. Vom lua o decizie, dar nu banii vor conta", a adăugat Sierzputowski.

Antrenorul naționalei de fotbal a Poloniei, Jerzy Brzeczek, câștigă în jur de 300 de mii de euro pe an.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!