Antrenorul Igăi Swiatek anunță că a primit o ofertă astronomică: "Era irezistibilă"

Antrenorul Igăi Swiatek anunță că a primit o ofertă astronomică: "Era irezistibilă"

Antrenorul Igăi Swiatek, Piotr Sierzputowski, a anunțat că a primit o „ofertă astronomică” după ce a câștigat alături de jucătoarea poloneză titlul de la Roland Garros.

Sierzputowski susține că a fost contactat de un om de afaceri foarte bogat, care i-a propus să pregătească o jucătoare aflată în afara top 200 WTA. Totuși, Sierzputowski a refuzat propunerea.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Am avut oferte, unele chiar ridicole. Mi s-au oferit sume absurde de bani. Puteam câștiga mai mult decât antrenorul naționalei de fotbal a Poloniei! Erau oferte din partea unor oameni bogați care aveau fete aflate departe de top-ul WTA. Oferta a fost cu adevărat irezistibilă. Am refuzat însă deoarece cred în ceea ce fac. Nu m-am gândit niciodată la bani”, a spus Sierzputowski pentru Sport.pl.

Sierzputowski a ajuns însă la finalul contractului cu Iga, dar spune că nu se va desparți de ea.

„În perioada următoare ne vom așeza la masă și vom discuta. Vom lua o decizie, dar nu banii vor conta”, a adăugat Sierzputowski.

Antrenorul naționalei de fotbal a Poloniei, Jerzy Brzeczek, câștigă în jur de 300 de mii de euro pe an.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.