Antrenorul Borussiei Dortmund știe unde s-a pierdut finala Champions League în fața Realului din Madrid

Antrenorul Borussiei Dortmund știe unde s-a pierdut finala Champions League în fața Realului din Madrid

Borussia Dortmund a pierdut finala Champions League cu Real Madrid, scor 0-2, sâmbătă seara pe Wembley, după goluri venite în ultimul sfert de oră prin Carvajal și Vinicius.

Germanii care au terminat pe locul 5 în campionat în acest sezon s-au descurcat admirabil însă, iar în prima repriză au fost cert echipa mai bună în fața colosului din Spania, care s-a trezit însă la timp.

Tehnicianul Edin Terzici spune că diferența din această finală s-a făcut prin „instinctul de criminali” pe care adversarii l-au avut în fața porții:

ADVERTISING

„Am făcut o finală grozavă și cred că am meritat mai mult decât să pierdem cu 2-0. Din prima secundă, am arătat lumii întregi că nu suntem aici doar pentru a juca. O finală o joci pentru pentru a o câștiga.

Am făcut atât de multe lucruri bine. În prima repriză am avut sentimentul că-i putem bate. Singura diferență a fost că ei au avut acel instinct de criminali. Nouă ne-a lipsit asta”, a declarat Edin Terzić, antrenorul Borussiei Dortmund, la conferința de presă de după joc.

„Mai ales în prima repriză, am avut sentimentul că i-am avut în mână”, a dezvăluit antrenorul Edin Terzici la ZDF. Cu toate acestea, Dortmund nu a reușit să fructifice numeroasele ocazii pe care și le-a creat în prima repriză și a rămas fără suflu în ultima parte a meciului, ceea ce înseamnă că favoriții s-au impus. Pentru că au dat dovadă de răbdare și au marcat de două ori.

ADVERTISING

Borussia Dortmund pierde încă o finală de Liga Campionilor, după cea din 2013 cu Bayern, rămânând cu trofeul obținut în 1997, cu Juventus atunci, în finală.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!