Andrei Pavel a explicat decizia Simonei Halep de a se retrage și de la Bad Homburg

Andrei Pavel a explicat decizia Simonei Halep de a se retrage și de la Bad Homburg

Unul dintre cei mai cunoscuți foști jucători de tenis din România, fost și antrenor al Simonei Halep, Andrei Pavel a încercat să explice motivele Simonei Halep care au dus la o nouă retragere intempestivă, cea de la Bad Homburg.

Ar fi fost singurul turneu pe iarbă pe care Halep l-ar fi jucat înainte de Wimbledon, după acea ruptură musculară de la gamba stângă suferită la Roma, care i-a adus româncei retragerea și de la Roland Garros.

Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg

”Cum a spus și Simona, trebuie să aibă grijă să fie 100%. Nu cred că s-a antrenat pe iarbă în București. S-a dus acolo, poate, iarba fiind mai moale, folosești gamba mai mult, a avut anumite dureri. Poate îi e frică să riște Wimbledon-ul. Au luat o decizie pentru a salva Wimbledon, noi îi ținem pumnii.

Andrei Pavel a vorbit despre Simona Halep: „Sper să mai câștige turnee de Grand Slam”

E foarte important să se antreneze în Londra. Primele tururi sunt foarte importante pentru a căpăta încredere. De multe ori, când ai o accidentare, când protejezi partea aia, e posibil să te accidentezi la altă parte a corpului. Simona și Darren, Daniel Dobre, o să se sfătuiască, are o echipă care are grijă de ea”, a vorbit Pavel într-o intervenție în direct la emisiunea Așii Tenisului de pe DigiSport.

ADVERTISING

Românca de 29 de ani va merge din Germania direct la Wimbledon, acolo unde de săptămâna următoare trebuie să își apere trofeul cucerit acum doi ani.

La Bad Homburg avem deja o victorie românească pe tabloul principal, e vorba de Patricia Țig, care a trecut de Mona Barthel în prima rundă, duminică, scor 7-6, 6-3.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Prima victorie românească pe tabloul de la Bad Homburg

Horia Tecău, campion în proba de dublu în turneul de la Halle

Bolojan, despre războiul gunoiului din Sectorul 1: Nu ai decât două posibilităţi, renegociere sau reziliere

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!