Andrea Mandorlini, arătat cu degetul pentru situația în care a ajuns Ciprian Deac: "L-a umilit!"

Andrea Mandorlini, arătat cu degetul pentru situația în care a ajuns Ciprian Deac: "L-a umilit!"

Ciprian Deac (37 de ani) și-a pierdut locul de titul la CFR Cluj, iar antrenorul Andrea Mandorlini este arătat cu degetul pentru situația decarului din Gruia.

Mandorlini l-a înlocuit pe Dan Petrescu pe banca CFR-ului în vară, iar Ciprian Deac și-a pierdut din proeminență.

Tatăl fotbalistului, Ioan Deac, îl arată cu degetul pe Andrea Mandorlini cu degetul și susține că antrenorul italian "l-a umilit" pe fiul său.

„Exact nu vă poate spune decât domnul Mandorlini ce se întâmplă. Asta e deranjant, pentru că nu există comunicare. Înțelegeți? Deci, în afara lipsei de respect față de el și a umilinței la care e supus, nu există comunicare.

ADVERTISING

Într-o țară normală, într-un stat normal, într-un club normal, antrenorul, dacă supune un jucător la tratamentul la care l-a supus pe Ciprian, trebuia să vină cu argumente. Să spună: 'Nu îmi place cum te pregătești, nu intri în viziunea mea, nu ești în conceptul meu'.

Sunt anumite jocuri în care el îl scoate de la începutul meciului la încălzire… În meciul cu U Cluj nu l-a băgat deloc, s-a încălzit tot meciul. La meciul de la Iași, ultimul, l-a scos la încălzire de la primirea primului gol și l-a băgat în minutul 82 (n.r. - a fost minutul 85). Deci asta înseamnă umilință, să te scoată la încălzire și să nu te folosească.

ADVERTISING

În cursul săptămânii trecute, ca orice antrenor, își formează primul 11. Într-un club normal, lotul se formează după randamentul jucătorilor din cursul săptămânii. Ciprian a fost în primul 11 și vineri, la ultima zi de antrenament, a schimbat, l-a băgat pe Tachtsidis, care nu se antrenase toată săptămâna!

Ciprian e supărat pentru că ceea ce se întâmplă e lipsă de respect față de el. Dacă nu mai ai nevoie de un jucător, îl anunți… Îi spui: 'Măi, nu mai am nevoie de tine. Dacă îți convine statutul, bine. Dacă nu, decizia îți aparține'”, a spus Ioan Deac pentru Fanatik.

ADVERTISING

Ciprian Deac a jucat 448 de minute în 12 meciuri din toate ecompetițiile sezonului la CFR Cluj, a marcat un gol și a pasat decisiv o dată.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!