Andrea Mandorlini anunță plecarea unui fotbalist important de la CFR Cluj: "El a decis"

Andrea Mandorlini anunță plecarea unui fotbalist important de la CFR Cluj: "El a decis"

Andrea Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj, a anunțat plecarea unui fotbalist important de la echipă.

Este vorba despre Jefte Betancor (30 de ani), atacant nemulțumit de statutul său în echipă și care a făcut un gest controversat când a plecat de la stadion la pauza meciului CFR Cluj – Farul 3-1.

Mandorlini a spus că Jefte își dorește să plece pentru că vrea să aibă parte de mai multe minute, însă la CFR Cluj nu-i pot fi promise.

"Jefte este afară din acest proiect, din echipa noastră. El este un băiat bun şi îi doresc tot binele. El a jucat multe meciuri la noi, îşi dorea să joace mai mult, mie îmi pare rău pentru el. El a decis asta. El îşi dorea să joace mai mult şi eu nu îi pot promite asta, indiferent de numele pe care îl are. După meciul cu Iaşi avem o pauză, apoi şase meciuri foarte grele şi perioada de mercato. Noi ne concentrăm doar asupra meciului cu Iaşi. Urmărim profiluri de jucători, dar concentrarea noastră este pe aceste meciuri. Sunt convins că în mercato directorii sportivi vor face o treabă foarte bună, aşa cum am făcut-o mereu", a spus Andrea Mandorlini într-o conferință de presă.

ADVERTISING

Jefte Betancor a jucat 575 de minute în 17 meciuri din toate competițiile sezonului la CFR Cluj, timp în care a marcat de două ori și a livrat două pase de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!