Alexandru Chipciu, întrebat dacă se întoarce la FCSB: Răspunsul fotbalistului

Alexandru Chipciu, întrebat dacă se întoarce la FCSB: Răspunsul fotbalistului

Alexandru Chipciu a fost întrebat dacă se întoarce la FCSB în această vară.

Fotbalistul legitimat la U Cluj a afirmat că nu a avut nicio discuție cu oficialii de la FCSB despre acest subiect, deși Mihai Stoica declara recent că și l-ar dori din vară.

"Aoleu, ce tâmpit am fost că am spus asta. Dar nu s-a pus problema de treaba asta. E adevărat că am început să vorbesc iar cu MM după o mare perioadă în care n-am vorbit, pentru că înainte vorbeam zilnic. Am reluat legătura cu el, dar atât şi nimic mai mult.

ADVERTISING

Nu mi-a spus niciodată să mă întorc la Steaua (n.r. - FCSB), să las eu loc să-mi fac imagine, că vreau să mă duc la Steaua (n.r. - FCSB), să apară prin ziare. Nu profit deloc. Au fost nişte performanţe bune acolo, m-am simţit bine acolo, am fost stelist de mic, asta e clar, dar nu m-am gândit la… Mă gândesc doar la ce e acum. Mă duc acasă şi vedem ce va fi peste câteva zile", a spus Chipciu, citat de Orange Sport.

Alexandru Chipciu va împlini în luna mai 34 de ani și în prezent este legitimat la U Cluj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El poate juca fundaș dreapta și stânga, dar și mijlocaș dreapta și stânga. Are 30 de meciuri în acest sezon, în care a dat un gol și două pase decisive.

Chipciu a fost jucătorul lui FCSB între ianuarie 2012 și vara anului 2016, înainte să fie vândut la Anderlecht cu 3 milioane de euro.

Relațiile sale cu FCSB s-au răcit însă după ce a semnat cu CFR Cluj, dar acum au revenit la normal.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!