Albion Rrahmani pleacă de la Rapid în schimbul a cinci milioane de euro: "L-am vândut"

Albion Rrahmani pleacă de la Rapid în schimbul a cinci milioane de euro: "L-am vândut"

Albion Rrahmani (23 de ani), atacantul Rapidului, a fost vândut la altă echipă.

Prin vocea lui Victor Angelescu, unul dintre patronii echipei, Rapid a anunțat plecarea lui Albion Rrahmani, atacantul pe care l-a transferat cu doar 600.000 de la FK Ballkani.

Rapid va încasa cinci milioane de euro în schimbul lui Rrahmani, din partea cehilor de la Sparta Praga, echipă care a eliminat FCSB din preliminariile Ligii Campionilor.

Angelescu a spus că, de acum încolo, Rapid îi va căuta un înlocuitor lui Albion Rrahmani.

ADVERTISING

„Da, l-am vândut. Rapid va primi cinci milioane de euro și 15% dintr-un viitor transfer. Probabil că nu va juca mâine, cu Dinamo. Vă dați seama că o să încercăm să aducem pe cineva în locul lui Rrahmani, dar s-a întâmplat destul de repede și încă nu avem gândul la cineva. Nu eram siguri că va pleca. Dar vom vedea, probabil că vom aduce pe cineva. Am primit suma pe care ne-am dorit-o. O să ne uităm după un atacant. În acest moment, nu credem că va mai pleca nimeni de la Rapid”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate, pentru ProSport.

ADVERTISING

La Rapid din august 2023, Albion Rrahmani a strâns 29 de meciuri, 18 goluri și nouă pase decisive la echipa din Giulești.

El este cotat la 3,5 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!