Adrian Mutu își caută altă echipă

Adrian Mutu își caută altă echipă

Tehnicianul român Adrian Mutu, fost antrenor la Rapid București, are parte de multe probleme în Azerbaidjan, acolo unde încă este pe banca tehnică a celor de la Neftchi Baku.

Românul fost selecționer la naționala Under 21 de tineret are parte de un sezon complicat în Azerbaidjan, iar după primele 15 etape echipa în alb și negru ocupă doar locul 5 din 10, cu 22 de puncte, la peste 10 lungimi de lidera Qarabag.

Presa azeră scrie deja că Adi Mutu își caută o nouă echipă și ar fi gata să demisioneze de la Neftchi Baku în această iarnă, având în vedere că nu mai are nici sprijinul suporterilor, dar nici a celor din conducerea clubului, scrie Sportinfo.

ADVERTISING

Azerii vorbesc despre varianta ca Mutu să vină în iarnă la CFR Cluj în locul lui Andrea Mandorlini, având în vedere relația foarte bună pe care fostul decar de la Inter o are cu patronul Neluțu Varga: "Nici Mutu nu e mulțumit de ceea ce se întâmplă. Dacă în primele etape putea să mai ceară timp, acum timpul a expirat deja. Au trecut deja cinci luni de când e antrenorul echipei. Pentru ca Mutu să râmănă la Neftchi e nevoie de un miracol în ceea ce privește jocul și rezultatele din următoarele trei etape, dar având în vedere situația actuală pare dificil, dacă nu chiar imposibil. Mutu caută acum o nouă echipă înainte de a o părăsi pe Neftchi. Dacă nu va fi CFR Cluj, atunci va fi alt club", scrie sursa mai sus citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mutu are un contract semnat cu Neftchi până în vara lui 2025, după ce formația azeră i-a achitat clauza de reziliere de la Rapid. În total, antrenorul a strâns 19 meciuri în toate competițiile, înregistrând 7 victorii, 5 remize și 7 eșecuri.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!