Adrian Mutu, despre negocierile cu CFR Cluj și FC U Craiova 1948

Adrian Mutu, despre negocierile cu CFR Cluj și FC U Craiova 1948

Adrian Mutu a vorbit despre negocierile pe care le poartă pentru preluarea unei noi echipe.

„Briliantul” a confirmat că are o ofertă de la FC U Craiova 1948, dar spune că nu a luat încă o decizie.

"Știu imnul Craiovei. Tata a fost și este fan al Craiovei. Am crescut de la trei ani cu reviste cu Balaci, Ștefănescu, cu toți. Sunt obișnuit să aud în casă despre Universitatea Craiova. Așa cum am răspuns și ieri, sunt negocieri și cu Universitatea Craiova (n.r - U Craiova 1948), dar și cu alte echipe. Momentan nu am luat nicio decizie. Ceea ce pot să spun e că e o echipă interesantă, știu ce atmosferă e acolo, știu ce rivalitate va fi între cele două Craiove. Mai mult nu vă pot spune la această oră, pentru că nu e fair-play. Sunt negocieri în curs, o să aflați atunci când va fi ceva.

ADVERTISING

Domnul președinte Burleanu și Mihai Stoichiță știu dorința mea, nu le-am ascuns nimic și nu a fost o dorință pe care mi-am exprimat-o după EURO, ci înainte sau chiar în timpul mandatului. Dorința de a antrena în fiecare zi e foarte mare, iar asta mă îndeamnă să fac acest pas. Vreau să le mulțumesc pentru tot, am colaborat foarte bine pe durata acestui an și jumătate. Dacă nu voi găsi ceva care să se muleze pe ideile mele și pe ambițiile mele, atunci voi discuta cu FRF", a spus Mutu, citat de DigiSport.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, Mutu spune că nu a fost ofertat de CFR Cluj, dar că și-ar dori să pregătească această echipă.

"Nu sunt (n.r - negocieri cu CFR), dar pot fi (n.r - râde). S-a tot scris de CFR, nu a fost nimic oficial în afară de simpatia pe care o are Neluțu Varga față de mine. Dacă acest lucru e adevărat, îmi pare rău. Edi Iordănescu a câștigat un campionat, e un antrenor bun. Ei știu mai bine ce e acolo și cum să-și rezolve lucrurile", a mai spus Mutu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!