Dan Petrescu, propus antrenor la CFR Cluj: "Iordănescu nu mai vrea să continue"

Dan Petrescu, propus antrenor la CFR Cluj: "Iordănescu nu mai vrea să continue"

Dan Petrescu este propus din nou la CFR Cluj pentru încă o revenire.

Fostul președinte al ardelenilor, Iuliu Mureșan, spune că revenirea lui Dan Petrescu ar fi cea mai bună soluție.

"Eu știu că Edi Iordănescu nu mai vrea să continue. Neluțu Varga este prieten de mult cu Adrian Mutu, deci dacă se întâlnesc, nu înseamnă că îl ia la CFR. Sper ca Edi să analizeze bine și să ia decizia cea mai bună, dar și eu știu așa, că nu va rămâne.

Costel Gâlcă e un antrenor bun, dar cu cât ai un lot mai valoros, cu atât ți-e mai ușor. Eu aș merge pe mâna lui Dan Petrescu, pentru că a luat trei campionate cu CFR, e un antrenor metodic, foarte harnic, foarte bun, a dovedit acest lucru și cred că pauza pe care a luat-o de la CFR a prins bine tuturor", a spus Mureșan pentru ProSport.

ADVERTISING

De asemenea, Mureșan a comentat și cele două transferuri făcute de CFR Cluj pentru sezonul următor, Rachid Bouhenna și Jonathan Rodriguez.

"Rodriguez este un jucător care făcea tot jocul la Botoșani, toate mingiile treceau pe la el. Eu cred că el a fost adus ca să îl înlocuiască pe Bordeianu. Bouhenna e un fundaș central pe care l-am remarcat și eu și care sigur va face față la CFR. CFR întotdeauna a avut resurse și a știut să aducă jucători buni", a mai spus Mureșan.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!