Alex Corretja explică de ce tenismenele se bucură de absența Simonei Halep de la Roland Garros: "E o veste grozavă pentru ele"

Alex Corretja explică de ce tenismenele se bucură de absența Simonei Halep de la Roland Garros: "E o veste grozavă pentru ele"

Fostul tenismen spaniol Alex Corretja a explicat motivul pentru care se bucură că Simona Halep nu va putea participa la Roland Garros.

Corretja spune că, odată cu absența Simonei, șansele unor jucătoare de a pune mâna pe trofeu au crescut enorm. Ibericul consideră că Simona este cea mai bună jucătoare din lume pe zgură și că le-ar fi fost greu rivalelor să o învingă la Roland Garros, în condiții normale.

"E o lovitură absența Simonei Halep, deoarece ar fi fost o favorită, evident. A câștigat deja acolo, a disputat finale și întotdeauna a jucat bine în ultimii ani. Când te gândești la o jucătoare care câștigă secțiunea feminină, automat te gândești la Simona. Poate că nu o pui pe primul loc, poate e pe doi sau trei, dar mereu e acolo.

ADVERTISING

Este un șoc uriaș că nu va juca și este o veste grozavă pentru adversarele sale deoarece ele știu că una dintre cele mai periculoase jucătoare pe zgură nu va evolua. Simona pe zgură este una dintre cele mai dificile adversare pe care le poți întâlni", a spus Alex Corretja pentru Eurosport Spania.

Simona Halep efectuează un tratament de recuperare după accidentarea gravă suferită la Roma.

Revenirea sa pe teren este așteptată în luna iunie, la Wimbledon, sau la Eastbourne.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!