Adi Mutu vrea să dea lovitura la CFR Cluj și să "fure" un jucător exponențial Rapidului

Adi Mutu vrea să dea lovitura la CFR Cluj și să "fure" un jucător exponențial Rapidului

Adrian Mutu este noul antrenor de la CFR Cluj și în primele 2 etape a bifat și două victorii, în partidele cu FC Voluntari și Petrolul.

Fostul antrenor de la Rapid însă vrea să întărească trupa din Gruia și a pus ochii pe un jucător pe care îl utiliza des și în GIulești, e vorba de Alexandru Albu. În contextul în care Rapid l-a adus pe slovacul Hromada de la Slavia, care joacă pe același post, se poate acum despărți de Albu.

Care e dorit nu numai de Mutu la CFR, ci și de grupări precum Stal Mielec și FC Cracovia, din Polonia, după cum susține portalul playsport.ro.

ADVERTISING

Albu are 22 de meciuri bifate în această stagiune, iar vara trecută de el s-a interesat asiduu și gruparea israeliană Hapoel Beer Sheva, însă israelienii nu au ajuns la un acord de transfer cu Rapidul. Are și o selecție în naționala României, într-un meci cu Germania din 2021.

Etapa viitoare se va juca chiar CFR Cluj - Rapid, un moment în care Adi Mutu va evolua pe bancă împotriva fostei sale formații. Cele două sunt acum la 8 puncte în spatele lui FCSB.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!