Acuze dure din partea Denisei Dedu cu privire la arbitrajul meciului România - Norvegia: “Au fost împinse de la spate“

Acuze dure din partea Denisei Dedu cu privire la arbitrajul meciului România - Norvegia: “Au fost împinse de la spate“

România a fost învinsă clar de către Norvegia în primul nostru joc de la turneul preolimpic de la Podgorica, disputat sâmbătă seara, scor 24-29, însă chiar și așa au existat acuze dure în ceea ce privește arbitrajul.

Fără îndoială unul dintre cei mai buni oameni ai noștri de pe teren a fost portărița Denisa Dedu, care a reușit câteva parade de mare excepție în fața nordicelor.

Dedu a spus după joc că această diferență de scor a fost stabilită totuși și de anumite decizii ale arbitrelor daneze care au condus această partidă: “Sunt supărată și nervoasă pe arbitraj. Sunt mândră pentru cum am luptat. Este trist când vezi că se pun anumite piedici. Multe decizii au fost în favoarea lor. Cristina Neagu mai avea puțin și era urcată în tribune. Au fost împinse de la spate.

ADVERTISING

România, învinsă de Norvegia la Turneul Preolimpic de handbal feminin. Duminică avem meciul decisiv

Este frustrant. Vorbim de o calificare la Jocurile Olimpice. Dăm totul pe teren. Au fost decizii în momente cheie care ne-au dezavantajat. Nu am cedat niciodată și am luptat. Avem nevoie să batem la cinci goluri. Nu este imposibil. A existat o frustrare pentru mine. Cu siguranță puteam să dăm mai mult, parcă am simțit că ni se pun anumite piedici. A fost o diferență prea mare”, puncta Dedu după meci la microfonul PrimaTV.

ADVERTISING

Trebuie spus că în 60 de minute, Norvegia nu a avut nici măcar o singură eliminare de 2 minute. Mai mult, scandinavele au primit 10 aruncări de la 7 metri!

România va evolua în meciul decisiv pentru calificarea la JO duminică de la ora 17 cu Muntenegru, meci LIVE pe SpotMedia.ro, meci în care ne trebuie o victorie la minimum 5 goluri diferență.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Singurul scenariu prin care România și Muntenegru s-ar putea califica împreună la Jocurile Olimpice de la Tokyo

ADVERTISING

Liga 1: Remiză între FC Argeș și Clinceni

Să nu ne ascundem după COVID: Economia este în prag de colaps din motive mai profunde

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇