Accidentare de ultimă oră pentru Crina Pintea, care ar putea rata meciurile decisive ale naționalei pentru calificarea la EURO

Accidentare de ultimă oră pentru Crina Pintea, care ar putea rata meciurile decisive ale naționalei pentru calificarea la EURO

Veste proastă pentru naționala de handbal feminin a României, care va evolua luna viitoare într-un meci decisiv cu Austria pentru calificarea la Campionatul European.

Pivotul și unul dintre cei mai importanți jucători ai generației sale, Crina Pintea s-a accidentat la gleznă în timpul unui antrenament efectuat cu echipa sa de club, ETO Gyor din Ungaria. În aprilie, România va juca meciurile decisive de calificare la Euro cu Austria și Insulele Feroe, iar echipa noastră are nevoie de două victorii pentru calificare.

ADVERTISING

Crina Pintea însă ar putea lipsi în aceste meciuri după această accidentare și este așadar o stare de alarmă în staff-ul echipei noastre, după cum anunță cotidianul Fanatik.

Medicii lui Gyor susțin că pentru recuperare e nevoie de o perioadă de 4-5 săptămâni. Iar cele două partide sunt programate pe 20, respectiv 24 aprilie.

Până acum, în aceste preliminarii, România are o singură victorie, cu Feroe, un egal dramatic cu Austria, 33-33, apoi două înfrângeri clare cu Danemarca, deja calificată la Euro, 28-35 și 27-32.

ADVERTISING

Pintea are 31 de ani și evoluează pentru Gyor, favorita numărul 1 la cucerirea Champions League.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇