Crina Pintea, analiză concisă despre evoluția naționalei de handbal la Europenele din Danemarca

Crina Pintea, analiză concisă despre evoluția naționalei de handbal la Europenele din Danemarca

Crina Pintea, marele pivot al naționalei României la handbal feminin, cea care în ultima clipă s-a îmbolnăvit de COVID-19 și nu a mai putut pleca la Europenele din Danemarca, a făcut o analiză concisă a modului în care fetele noastre s-au prezentat în Scandinavia.

Naționala noastră a terminat pe locul 12 la EURO, cea mai slabă prestație din istorie la CE, iar Crina Pintea a încercat să explice cauzele acestui eșec dureros.

“Eu încerc să văd partea pozitivă a lucrurilor şi am văzut foarte multe lucruri pozitive şi frumoase. Cred că e foarte important să le luăm cu noi şi să mergem mai departe. Să îmbunătăţim lucrurile mai puţin bune şi cred că asta o să ne ajute. Am văzut foarte multe lucruri frumoase, poarta a funcţionat foarte bine, Lorena (n.r.: Lorena Ostase, unul dintre cei mai buni pivoți de la EURO) a jucat super bine, au fost câteva momente frumoase în joc care au funcţionat, nu au fost suficiente pentru a câştiga meciuri. Cu timp şi răbdare o să fie şi mai multe momente de genul acesta.

ADVERTISING

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Îmi pare foarte rău că n-am fost acolo. E foarte important să muncim mai mult toate şi aici mă includ şi pe mine, pentru că handbalul se joacă la alt nivel şi, pentru a ne bate cu cei puternici, e foarte important să ştim unde suntem şi unde vrem să ajungem”, puncta Pintea într-o intervenție pentru TelekomSport TV.

Pintea e legitimată la CSM București și explică și de ce anumite națiuni sunt acum în topul handbalului mondial: ”De aceea Rusia, Norvegia, Franţa, Danemarca sunt unde sunt, pentru că s-au adaptat şi muncesc cum se munceşte în 2020. Mi se pare că noi am rămas în urmă din toate punctele de vedere”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Finala Europenelor de handbal va avea loc duminică seara de la ora 19, între Franța și Norvegia, la Herning.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Medalie de argint pentru Larisa Iordache în finala la sărituri din cadrul Europenelor de gimnastică

Benny Adegbuyi stabilește noi recorduri după marea victorie din fața lui Badr Hari

Vaccinul anti-COVID NU modifică ADN-ul și NU are legătură cu tehnologia 5G. Autoritățile dau explicații

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇