Absența lui Alex Mitriță mai degrabă îi sperie pe cei de la FCSB: „Așa au zis unii și atunci”

Absența lui Alex Mitriță mai degrabă îi sperie pe cei de la FCSB: „Așa au zis unii și atunci”

Universitatea Craiova nu se va putea baza pe vedeta Alexandru Mitriță în marele derbi de duminică seara, în deplasare la FCSB, în marele meci al etapei cu numărul 3 din play-off-ul Superligii.

Absența decarului craiovean, în mare formă în ultimele runde, totuși îi sperie pe cei de la FCSB, mai exact pe managerul general Mihai Stoica, cel care și-a adus aminte de un episod similar în care echipa lui s-a bucurat de un avantaj asemănător, dar lucrurile pe tabelă nu s-au terminat cu bine deloc.

Mitriță s-a accidentat serios în meciul de Cupă de joi cu Oțelul Galați și va rata acest mare derbi, care o poate pune pe FCSB cu o mână pe trofeul Ligii 1: „Toată lumea vorbeşte de Mitriţă, dar eu atât le-am adus aminte apropiaţilor, celor de la mine din staff. Anul trecut, la Craiova, Alibec a luat roşu înainte de meciul cu noi şi toată lumea s-a bucurat, că prindem Farul fără Alibec.

ADVERTISING

Farul fără Alibec de la 2-0 pentru noi a bătut 3-2 şi ne-a anulat orice şansă la titlu. Aşa că nu e ceva… că nu joacă Mitriţă, poate să joace Mitriţă, poate să nu joace Mitriţă, noi trebuie să nu cumva să avem o problemă de natură mentală”, a declarat MM Stoica, pentru televiziunea OrangeSport.

Stoica spune că o victorie în derbi ar aduce în foarte mare măsură titlul așteptat de 9 ani de suflarea roș-albastră, iar un avantaj ar fi pentru echipa bucureșteană că oltenii au jucat joi 120 de minute în Cupă, în înfrângerea 0-1 cu Oțelul: „Matematic nu, dar nu văd cum l-am mai putea pierde, dar asta în eventualitatea unei victorii. Având în vedere cum se prezintă acum situaţia în clasament, n-ar fi rău nici un rezultat de egalitate, dar în condiţiile date, cu Craiova 120 de minute, împotriva unei echipe care a alergat-o, joi, iar noi, o săptămână pentru a pregăti meciul ăsta… ar trebui să câştigăm”, a mai adăugat Stoica.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB - Universitatea Craiova va fi LIVE text pe SpotMedia.ro de la 20.30, duminică seara.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!