Concluzia trasă de FCSB în privința fotbalistului pe care îl are pe lista de transferuri

Concluzia trasă de FCSB în privința fotbalistului pe care îl are pe lista de transferuri

FCSB a tras o concluzie importantă în privința fotbalistului pe care îl are pe lista de transferuri pentru vara lui 2024.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a tras o concluzie despre Louis Munteanu (21 de ani), atacantul pe care Farul îl are sub formă de împrumut de la Fiorentina, din Italia.

Stoica a spus că Munteanu are calități certe, însă "are niște ratări foarte mari". Rămâne de văzut dacă oscilațiile din fața porții vor afecta interesul FCSB pentru atacaant.

Pe lângă FCSB, Farul și Rapid sunt interesate, de asemenea, de transferul definitiv al lui Louis Munteanu de la Fiorentina.

ADVERTISING

"Sepsi a avut mai multe situaţii, dar cele mai clare le-a avut Louis Munteanu, trei ocazii inimaginabile a avut. Pe aia nu ai voie să o ratezi (n.r - din minutul 79, după pasa venită de la Florin Ştefan).

Îmi aduc cam toate golurile marcate de Louis Munteanu în acest campionat şi sunt execuţii excepţionale, execuţii de atacant rasat, dar are nişte ratări uneori foarte mari. Ocazia asta e prea mare, Niczuly era în afara cadrului porţii", a spus conducătorul de la FCSB, la Orange Sport.

Louis Munteanu a marcat de opt ori și a livrat trei pase decisive în 29 de meciuri (2290 de minute) în toate competițiile sezonului la Farul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El este cotat la 1,5 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!