20 de arbtiri din România ar fi anchetați pentru că ar fi jucat la pariuri

20 de arbtiri din România ar fi anchetați pentru că ar fi jucat la pariuri

Un nou caz grav în fotbalul românesc, care are legătură cu pariurile, a ieșit la iveală.

După cazul lui Florin Achim (27 de ani), fotbalistul dat afară de la Petrolul după ce a apărut informația că a pariat sume mari de bani pe meciurile echipei la care juca și că ar avea legături cu un clan interlop, un alt caz grav a ieșit la iveală.

Potrivit gsp.ro, nu mai puțin de 20 de arbitri ar fi anchetați de către Departamentul de Integritate al FRF pentru că au încălcat regulamentele interne și internaționale și au jucat la pariuri.

ADVERTISING

Ește vorba despre arbitri din Liga 2 și Liga 3. „Vorbim de arbitri care fac parte din loturile pentru Liga 2 și Liga 3! S-a început procedura de anchetare a acestora”, susține sursa citată.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a anunțat, joi, că Departamentul de Integritate anchetează mai multe cazuri suspecte de pariuri sportive, însă nu a dat numele celor implicați.

„Toate anchetele care au fost în desfăşurare până acum confirmă faptul că ne interesează să avem un fotbal marcat de integritate. Departamentul de integritate anchetează foarte multe cazuri la nivelul fotbalului. Din păcate, nu vă putem împărtăşi care sunt cazurile şi în ce faze de derulare se află. În cele mai multe dintre cazuri există o colaborare cu organele statului. În cele mai multe cazuri am beneficiat de sprijinul autorităţilor statului, pentru că şi resursele sunt cu totul altele”, a declarat Burleanu, conform sursei citate.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇