Vești bune: Sezonul turistic în Grecia se deschide și mii de români au beneficiat de drum gratuit spre vaccinare

Vești bune: Sezonul turistic în Grecia se deschide și mii de români au beneficiat de drum gratuit spre vaccinare

Chiar dacă nu sunt multe lucruri care să ne ridice moralul zilele acestea, trebuie să privim cu speranță către veștile frumoase.

Astăzi, vorbim despre două lucruri care ne-au bucurat: vestea că Grecia deschide sezonul turistic în mai puțin de o lună și povestea unei companii de ride-sharing care a transportat mii de români gratuit spre centrele de vaccinare.

Grecia vrea să deschidă sezonul turistic pe 15 mai

Grecia ar trebui să poată să primească turişti începând cu data de 15 mai, a confirmat miercuri premierul Kyriakos Mitsotakis, spunând că pandemia de COVID-19 dă semne de stabilizare cu ajutorul campaniei de vaccinare.

ADVERTISING

O companie de ride-sharing a transportat gratuit mii de români către centrele de vaccinare

Printr-o inițiativă unică lansată în luna februarie, FREE NOW oferă curse gratuite tuturor pasagerilor din România și din alte 7 țări în care își desfășoară activitatea, în valoare totală de 1 milion de euro.

Până acum, câteva mii de români au călătorit gratuit prin aplicația de taxi și ridesharing FREE NOW pentru a se imuniza împotriva Covid-19.

Pasagerii care utilizează FREE NOW pentru a ajunge la vaccinare în orașele unde este disponibilă aplicația – București, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Sibiu, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș - primesc înapoi contravaloarea cursei, în limita a 18 lei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Banii sunt rambursați utilizatorului fie pe card, dacă a ales această metodă de achitare a cursei, fie sub forma unui voucher valoric, în cazul achitării cu numerar.

Fiecare pasager poate beneficia de 2 curse gratuite, atât către centrul de vaccinare, cât și dinspre acesta. Pentru șoferi, cursele se desfășoară normal, valoarea lor fiind achitată integral.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇