Vandalizare. Cum arată singura stație smart din Galați, la două luni după inaugurare (Galerie foto)

Vandalizare. Cum arată singura stație smart din Galați, la două luni după inaugurare (Galerie foto)

Singura stație smart din transportul public de la Galați a fost vandalizată, la două luni de la inaugurare.

Vinovatul este căutat de poliţişti după ce a spart ecranul staţiei pe care erau afișate mesaje și a rupt mai multe echipamente.

„Cât rezistă o nouă stație de autobuz? Cât poftește fiecare dintre cei puși pe rele. Stația smart de la Potcoava de Aur, instalată în urmă cu mai puțin de două luni, a fost vandalizată, așa cum puteți vedea în imaginile atașate”, scrie pe Facebook Primăria Galați.

Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, individul vinovat ar putea fi prins.

ADVERTISING

„Verificăm înregistrările camerelor de supraveghere pentru identificarea și sancționarea făptașului, însă răul a fost făcut. Nimeni nu poate păzi non-stop toate bunurile aflate pe domeniul public. Ține de fiecare dintre noi să le păstrăm. Fără bun simț și responsabilitate, nu putem avea orașul pe care ni-l dorim”, adaugă Primăria Galați.

Stația smart din orașul Galați este dotată cu Wi-Fi, camere de recunoaștere facială, display cu touch screen pentru călători, display pentru promovarea afacerilor locale și a evenimentelor organizate de Primăria Galați și sisteme de monitorizare a temperaturii, de producere a energiei și de încărcare a telefoanelor mobile.

ADVERTISING

Stația este dotată cu sistem de iluminat modern cu un consum de energie redus pentru perioada nocturnă și are prevăzut un loc dedicat persoanelor cu dizabilități.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇