Unde s-a dus în străinătate Clotilde Armand, de la începutul mandatului. Și cu ce costuri din bani publici

Unde s-a dus în străinătate Clotilde Armand, de la începutul mandatului. Și cu ce costuri din bani publici

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut o singură vizită în străinătate, de la preluarea mandatului. Iată unde s-a deplasat, în ce scop, dar și cu ce costuri.

„Începând cu data de 30 octombrie 2020 (de la preluarea mandatului – n.red.) și până în prezent, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a deplasat o singură dată în afara țării, în interes de serviciu.

Este vorba despre deplasarea care a avut loc la Cannes, în perioada 6-8 septembrie 2021.

Această deplasare a avut loc la invitația oficială a domnului Roman Vaspart, director MIPIM (Marche International des Professionels d᾽Immobilier), și a fost prilejuită de desfășurarea la Cannes, în perioada 7-8 septembrie 2021, a celui mai mare târg imobiliar din lume: «Marche International des Professionels d᾽Immobilier».

ADVERTISING

Invitația a fost unică, personală și netransmisibilă. Având în vedere detaliile acestei invitații, nici o alta persoană din aparatul de specialitate al primarului nu a efectuat deplasarea la Cannes împreună cu primarul Sectorului 1.

Cu această ocazie, primarul Clotilde Armand a prezentat mediului de afaceri și reprezentanților administrațiilor locale și regionale din țări precum Spania (Madrid), Italia (Roma), Franța (Paris, Cannes, Nisa, Grenoble) sau Brazilia (Rio de Janeiro) nevoile de investiții ale Sectorului 1 și facilitățile pe care le oferă această zonă administrativă celor care aleg să investească aici.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În discursul susținut în fața participanților la acest eveniment, primarul Clotilde Armand a vorbit și despre rolul important pe care îl joacă femeile în administrația publică, fie ea locală sau centrală”, a transmis Primăria Sectorului 1, la solicitarea Spotmedia.ro.

Potrivit instituției, costurile acestei deplasări unice în străinătate a primarului de sector au fost de 4.549 de lei, din care 2.358 lei transport.

„Totodată, începând cu data de 30 octombrie 2020 și până în prezent, nu au avut loc deplasări în străinătate, în interes de serviciu, ale viceprimarilor Sectorului 1, ale consilierilor locali ai Sectorului 1, ale administratorului public al Sectorului 1 sau ale angajaților aparatului de specialitate al Primarului Sectorului 1”, a mai transmis Primăria Sectorului 1, la solicitarea Spotmedia.ro.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇