Un bărbat a fost filmat când își bătea câinele și s-a ales cu dosar, după ce imaginile au fost postate online (Video)

Un bărbat a fost filmat când își bătea câinele și s-a ales cu dosar, după ce imaginile au fost postate online (Video)

Un bărbat care locuieşte într-un complex rezidenţial din Popeşti Leordeni este cercetat pentru infracţiunea de rănire cu intenţie a animalelor după ce a fost filmat bătându-şi câinele care refuză să intre în bloc pentru a fi dus acasă.

În imagini se vede cum bărbatul ţine deschisă uşa unui bloc pentru ca animalul să intre, însă câinele, care se deplasează cu greutate, refuză, în ciuda îndemnurilor stăpânului.

Sa-ti pui mintea cu un catel cat o pisica…..Facem apel catre locuitorii din Complexul Gama Rezidence – Popesti Leordeni, daca recunoasteti individul sa ne spuneti si noua cine este.Pana atunci va rugam sa faceti sesizari catre IPJ Ilfov, la link-ul de mai jos:https://if.politiaromana.ro/ro/petitii-onlineSesizarea sa contina video si urmatoarele date: individul locuieste in Popesti-Leordeni, complexul Gama Rezidence, ca se doreste identificarea lui si sa se aplice masurile legale care se impun, iar asociatia Kola Kariola, daca se dispune confiscarea catelusei (care pare si sa aiba probleme locomotorii) o poate prelua in custodie.Puteti sa trimiteti si link-ul postarii noastre la sesizare.

Publicată de Kola Kariola pe Vineri, 3 februarie 2023

Ca să-l impulsioneze, acesta vorbeşte cu el: „Becky, treci acasă! Nu auzi? Treci! Becky, iei bătaie, vino încoace! Treci acasă! Bă, iei bătaie! Vino încoace! Vin aici”.

ADVERTISING

Când se îndreaptă spre el, câinele fuge, însă bărbatul îl prinde şi, înjurându-l, îl loveşte în repetate rânduri, sunetul loviturilor auzindu-se inclusiv pe filmarea realizată dintr-un bloc vecin, de la etaj. 

Clipul a fost postat online de o asociaţie pentru protecţia animalelor.

„Să-ţi pui mintea cu un căţel cât o pisică... Facem apel către locuitorii din Complexul Gama Rezidence – Popeşti Leordeni, daca recunoaşteţi individul sa ne spuneţi şi nouă cine este”, scrie asociaţia ai cărei reprezentanţi s-au oferit să preia animalul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Și polițiștii s-au autosesizat și l-au identificat pe bărbat.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, din care rezultă că un bărbat loveşte un câine, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov este abilitat să comunice următoarele: La data de 03 februarie a.c., poliţiştii Oraşului Popeşti Leordeni s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate cercetări, sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de rănirea cu intenţie a  animalelor. Poliţiştii Oraşului Popeşti Leordeni au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei” a transmis IPJ Ilfov.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇