Sute de blocuri din București nu au apă caldă și căldură. Când spune Nicușor Dan că se rezolvă problemele

Sute de blocuri din București nu au apă caldă și căldură. Când spune Nicușor Dan că se rezolvă problemele

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a avut luni o discuţie de lucru cu reprezentanţii Elcen şi Termoenergetica, fiind la curent cu problemele termoficării, care s-au accentuat începând cu săptămâna trecută.

El a adăugat că unele probleme de termoficare au fost remediate la sfârşitul săptămânii trecute la CET Progresul şi vor fi remediate, la sfârşitul acestei săptămâni, la CET Vest şi cât şi la CET Sud, înainte de Crăciun.

„Sunt la curent cu problemele termoficării, care s-au accentuat începând cu săptămâna trecută. Am avut şi azi o discuţie de lucru cu Elcen şi Termoenergetica. Dincolo de problemele curente ale Termoenergetica (starea conductelor), înrăutăţirea de săptămâna trecută a venit de la capacităţile de producţie ale Elcen, dintre care unele au avut dificultăţi la început de sezon rece.

Acestea s-au remediat la sfârşitul săptămânii trecute la CET Progresul, se vor remedia la sfârşitul acestei săptămâni la CET Vest şi se vor remedia înainte de Crăciun la CET Sud”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.
 
El a mai spus că „tot în jurul Crăciunului, conform graficului, va porni şi centrala provizorie de la Titan”.
 
„Acum se lucrează şi la avaria apărută în cursul dimineţii, care afectează locuitorii din cartierul Tineretului. Vă asigur de buna credinţă a tuturor oamenilor implicaţi care lucrează permanent ca să trecem iarna cât mai bine”, a completat edilul general.

Compania Municipală Termoenergetica București S.A. a anunțat oprirea agentului termic, pentru remedierea avariilor apărute în rețeaua termoficare, în mai multe zone din toate sectoarele Capitalei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇