Șoferul unui Logan e bătut, scuipat și înjurat de un cuplu cu BMW, în București: De ce te bagi tu în fața mea? (Video)

Șoferul unui Logan e bătut, scuipat și înjurat de un cuplu cu BMW, în București: De ce te bagi tu în fața mea? (Video)

Polițiștii din București au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și tulburarea ordinii publice după un incident șocant care a avut loc în trafic pe Calea 13 Septembrie.

În imaginile care au apărut în spațiul public și în urma cărora polițiștii s-au autosesizat se vede cum șoferul unui Logan este bătut crunt de conducătorul unui autoturism BMW Seria 1 și partenera sa.

Paul Gabriel Andrei, cel care a filmat incidentul, a postat imaginile pe YouTube, povestind incidentul la care a fost martor.

ADVERTISING

Șoferul BMW-ului a oprit în fața Loganului și a coborât amenințător, în timp ce șoferul Daciei poate fi observat având o atitudine defensivă, însă e lovit imediat cu pumnul de celalalt participant la trafic.

Din BMW coboară și o femeie, care, deși țipă la „Alex” să se oprească, îl înjură, îl scuipă și îl lovește și ea pe șoferul Loganului.

„De ce te bagi tu în fața mea?!?!”, strigă femeia, după care înșiră numeroase înjurături, în timp ce partenerul ei îl lovește cu picioarele și pumnii pe șoferul Loganului, care cade sub mașina celui care a surprins cu camera de bord incidentul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acesta din urmă coboară, încercând să aplaneze conflictul, iar cei doi se opresc. Ceilalți șoferi care nu au putut să înainteze din cauza incidentului încep să claxoneze. Nervos, șoferul BMW-ului strigă la ei să înceteze și aruncă pe șina de tramvai o sticlă cu suc care îi căzuse din mașină.

Încă înjurând, cei doi se urcă în BMW și pleacă. Și șoferul Loganului pleacă. La primul semafor, Paul Gabriel Andrei îl observă cum își ștergea sângele care îi curgea din nas și îi spune că a filmat incidentul.

ADVERTISING

Șoferul Loganului i-a povestit că el s-a încadrat prost și că se mai gândește dacă va merge la poliție.

Bataie în trafic de Ziua Unirii pe 13 Septembrie / BMW vs Logan / Road Rage

Incidentul a avut loc marți seara iar miercuri poliția a identificat participanții la trafic și i-a chemat la audieri.

Paul Gabriel Andrei povestește pe Facebook că polițiștii i-au spus că victima a refuzat să depună plângere, dar că dosarul va continua pentru violențe și pentru tulburarea liniștii publice. Nu însă și pentru aruncarea sticlei, și aceasta fiind infracțiune.

„Deși imaginile arată cum bărbatul agresiv aruncă sfidător un pet de cola pe carosabil și ar putea să încaseze, doar pentru asta, o amendă de 2.000 de lei polițistul de caz a mărturisit că 'aia e ultima lui problemă!'", a povestit martorul pe Facebook.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇