Reacția unui traficant de droguri condamnat: "Nu mai fac, chiar de mănânc toată viața cartofi cu sare"

Reacția unui traficant de droguri condamnat: "Nu mai fac, chiar de mănânc toată viața cartofi cu sare"

Un bărbat din Bihor prins în flagrant delict de polițiștii antidrog în timp ce vindea aproape 100 de pastile de ecstasy a fost condamnat în primă instanță la cinci ani și 10 luni de închisoare. El le-a spus anchetatorilor că regretă fapta și le-a promis cât a putut de convingător că nu mai face niciodată așa ceva.

Csaba M., originar dintr-un sat din Bihor, a fost condamnat acum pentru fapta comisă în urmă cu cinci ani. El a fost prins pe 8 octombrie 2018, în urma unei operațiuni a polițiștilor de la Crimă Organizată, într-o benzinărie din Carei, unde a venit împreună cu un alt bărbat și s-au întâlnit cu un polițist sub acoperire căruia i-au dat o pungă cu 98 de pastile de ecstasy, contra a 6.000 de lei, relatează bihon.ro.

ADVERTISING

Bihoreanul a ținut drogurile în timp ce celălalt suspect discuta condițiile tranzacției în mașina polițistului sub acoperire. El a povestit că a fost împreună cu celălalt bărbat în Budapesta, unde au luat drogurile de la o tutungerie de lângă Gara de Est. Au trecut vama fără să fie controlați și însoțitorul l-a răsplătit cu 450 de lei pentru că a condus mașina până în capitala Ungariei și înapoi.

Csaba M. a menționat că drogurile au rămas la partenerul lui, iar pe 7 octombrie 2018 acesta i le-a adus și i-a cerut să le ducă a doua zi în Carei, unde urma să se întâlnească cu un cumpărător. În fața anchetatorilor, bărbatul și-a mărturisit vinovăția și le-a promis că nu va mai face niciodată așa ceva.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Nu-mi pot explica de ce am acceptat să mă implic în astfel de fapte. În acest moment regret foarte mult cele întâmplate. Nu aş mai proceda la fel, chiar dacă ar trebui toată viaţa să mănânc doar cartofi cu sare", a spus el, citat în documentul sentinței pronunțate de Tribunalul Bihor.

Bărbatul a fost condamnat marți la cinci ani și 10 luni de închisoare pentru introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc. Instanța a dispus confiscarea drogurilor găsite acum cinci ani și i-a cerut lui Csaba M. să achite cheltuieli judiciare de 3.000 de lei.

ADVERTISING

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în următoarele 10 zile.

Celălalt suspect prins în flagrant în 2018 a murit acum doi ani, cazul său fiind clasat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇