Probleme la porțile de control de pe Otopeni! Anunț important pentru pasageri UPDATE

Probleme la porțile de control de pe Otopeni! Anunț important pentru pasageri <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Unele probleme la reţeaua electrică au făcut ca echipamentele de control electronic al documentelor de călătorie să fie nefuncţionale pe Aeroportului Otopeni. Aşa că reprezentanții Companiei Aeroporturi Bucureşti au transmis un mesaj pentru pasagerii cu zboruri programate joi, 13 iulie.

“În dimineaţa zilei de 13 iulie, ca urmare a unor probleme privind alimentarea electrică din reţeaua naţională, echipamentele de control electronic al documentelor de călătorie (ABC – Automatic Border Control) au devenit nefuncţionale.

ADVERTISING

Specialiştii CN Aeroporturi Bucureşti au acordat şi acordă în continuare întreg sprijinul specialiştilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru remedierea în cel mai scurt timp şi repunerea integrală în funcţiune a acestor echipamente care aparţin Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră din cadrul MAI”, a transmis CN Aeroporturi Bucureşti. 

Se recomandă pasagerilor să vină la aeroport mai devreme decât de obicei pentru a evita astfel să piardă zborurile la care sunt programaţi. 

ADVERTISING

“Totodată, personalul din Aeroportul Henri Coandă, atât al CNAB cât şi al Poliţiei de Frontieră, depune toate eforturile pentru a gestiona fluxurile de pasageri afectaţi de defecţiunile sistemului electronic pentru control acces, inclusiv prin suplimentarea personalului de control", adaugă sursa citată.

"Totuşi, până la remedierea completă a situaţiei, recomandăm pasagerilor să vină la aeroport mai devreme decât de obicei  pentru a ne ajuta să gestionam accesul prin ghişeele de frontieră clasice şi pentru a evita astfel pierderea  zborurilor la care sunt programaţi”, a mai precizat sursa citată.

ADVERTISING

UPDATE Toate cele şase porţi automate de control ale Aeroportului Internaţional Henri Coandă sunt funcţionale începând cu orele 16:30, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇