Primarul Ciucu a început curățenia generală în Sectorul 6: Nu am crezut că pot exista atâtea capace de bere pe spațiul verde!

Primarul Ciucu a început curățenia generală în Sectorul 6: Nu am crezut că pot exista atâtea capace de bere pe spațiul verde!

Primarul Ciprian Cicu a început, duminică, anunțata campanie de curățenie generală în Sectorul 6. Acțiunea a demarat cu zona cuprinsă între străzile Valea Argeșului, Râul Doamnei, Valea Oltului și Bd. Prelungirea Ghencea.

”Începem! Facem așa: Duminică dăm startul campaniei de curățenie generală în Sectorul 6. Începem cu Zona 6, cuprinsă între străzile Valea Argeșului, Râul Doamnei, Valea Oltului și Bd. Prelungirea Ghencea.
ADP va interveni pe parcursul unei saptămâni după cum urmează:

  • Serv. Toaletări, 29 persoane, 4 PRB(Nacela), 6 platforme;
  • Serv. Dotare Domeniu Public, 8 persoane, 2 platforme;
  • Serv. Drumuri, 10 persoane , 2 bobcat; 1 buldoexcavator; 1 autocamion; 3 basculante;
  • Serv. Întreținere Spatii Verzi, 80 persoane, 15 platforme;
  • Serv. Horticultura si Peisagistica, 3 persoane;
  • Serv. Parcaje reședință, 4 persoane/mașina de marcat;
    Urban SA (firma de salubrizare) va interveni cu 7 utilaje, plus Karcher și cu 40 de angajați dedicați acestei operațiuni:
  • 1 autoperie mecanica mare;
  • 1 autoperie mecanica mica;
  • 2 autocisterne;
  • 2 autoplatforme pentru spălat trotuare dotate cu pompe de presiune
  • autoplatformă colectat deșeuri
  • aparate spălat cu presiune Karcher
  • 2 coordonatori echipe curatenie
  • 7 deservenți utilaje (conducatori auto)
  • 31 muncitori”, scrie Ciprian Ciucu pe Facebook.
ADVERTISING

Edilul precizează că Poliția Locală va interveni cu echipaje pentru înștiințarea locatarilor pentru a-și muta mașinile pentru a putea spăla străzile și cu serviciul de mediu pentru a identifica terenurile neîngrijite/abandonate.

Update 09:45 - Primarul a anunțat începerea curățeniei.

”Hai afară la curățenie! Avem greble, maturi, lopteti, saci, mașini de cărat gunoiul, avem tot ce ne trebuie! Drumul Taberei, Zona 6!”, a scris Ciucu pe Facebook.

Hai afară la curățenie!Avem greble, maturi, lopteti, saci, mașini de cărat gunoiul, avem tot ce ne trebuie!Drumul Taberei, Zona 6!#Sector6Curat

Posted by Ciprian Ciucu on Saturday, February 27, 2021

Update 14:05 - Curățenia de duminică s-a încheiat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Vă mulțumesc pentru ziua de astăzi!

După ce am muncit toată dimineața, am luat-o la picior prin Zona 6 să discut cu echipa mea principiile intervențiilor ulterioare, unde facem parcări, unde refacem spatiul verde si cum, unde scoatem gardurile și unde le lasăm până găsim soluții civilizate de amenajări.

La un bloc din Prelungirea Ghencea am găsit vreo 20 de oameni ieșiți afară la curățenie! Sunaseră la ADP Sector 6, primiseră unelte, își procuraseră și singuri unelte și așteptau mașina ADP Sector 6 să vină să ridice gunoiul strâns! Nu i-a obligat nimeni, spunea că sunt si vecini care îi iau in râs. Am pus și eu mana de dimineață. Am strâns PET, hârtii, chiștoace, si capace de bere. Nu am crezut că pot exista atâtea capace de bere pe spațiul verde, mai ales pe lângă magazine! Nu e nimic rușinos să muncești pentru comunitatea ta!

ADVERTISING

Respectul meu se îndreaptă către toți cei care contribuie si care mențin! Vom veni si cu amenajări peisagistice, nu doar cu igenizare”, a scris primarul sectorului 6.

Vă mulțumesc! Vă mulțumesc pentru ziua de astăzi! După ce am muncit toată dimineața, am luat-o la picior prin Zona 6...

Posted by Ciprian Ciucu on Sunday, February 28, 2021

Cei care doresc să participe la campania de curățenie se pot înscrie la adresa: https://www.primarie6.ro/curateniegenerala


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇